Szolgáltatások

null

SZOLGÁLTATÁSOK

több, mint boldogsággal kínáljuk szolgáltatásainkat

  • Cégünk vállalja lakó, kereskedelmi és ipari épületek optimalizált tartószerkezeteinek tervezését. Nagy tapasztalattal rendelkezünk előre gyártott vasbeton szerkezetek gyártmánytervi szintű kidolgozásában. Projektjeink során minden esetben elkészítjük az épület 3D információs modelljét. Tervezésünk során a zsaluzási és vasalási rajzokat 3D modellből származtatjuk mely során elérjük a nagyfokú pontosságot és precizitást.

  • Cégünk rendelkezik a Magyar Mérnöki Kamara tartószerkezeti szakértési (SZÉS-1) jogosultságával. Vállaljuk meglévő épületek tartószerkezeteinek teherbírás vizsgálatát, statikai szakértését. Vállaljuk továbbá átalakítás, vásárlás előtti tartószerkezeti szakértést, károsodott szerkezetek okainak feltárását.

  • Vállaljuk magasépítési szerkezetek műszaki ellenőrzését, általános építmények építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetését. Lakó (családi házak) és nem lakó ingatlanok műszaki ellenőrzésével bízza meg cégünket! Cégünk rendszeresen kap családi ház tulajdonosoktól, társasházaktól felkérést a futó beruházásuk műszaki ellenőrzésére. Szeretünk ezen projektekbe már a szerződéskötés előtt bekapcsolódni. Cégünknél van lehetőség a tervek műszaki ellenőrzésére, a szerződés előkészítésére illetve minden esetben a kifizetésekre (teljesítési igazolások aláírására) csak a mi műszaki ellenőrzésünk és jóváhagyásunk után van lehetőség. Így a szakipari munkákban nem jártas beruházó/építtető a beruházás/építkezés teljes folyamatában biztonságban érezheti magát.

  • Cégünk és annak elődje 1978 óta vállalja lakóépületek generál kivitelezését. Kivitelezési águnk vezetője kőműves szakma mesterlevelével rendelkezik. A kivitelezési tevékenységünk Békés megye területére korlátozódik. Bízzon meg bennünket bármilyen kőműves munkával vagy egyedi szakipari munkákkal, nagyfokú tapasztalatunknak és a több 100 már megvalósult kivitelezési projektünknek köszönhetően, biztosak vagyunk megelégedésében.

  • Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik előregyártott vasbeton csarnokszerkezetek gyártmánytervi szintű kidolgozásában.

  • Vállaljuk komplett bontási tervdokumentációk elkészítését vagy annak csak tartószerkezeti tervfejezetét. Keressen bizalommal ha nem biztos, hogy Önnek szüksége van-e bontási tervre.

  • Vállaljuk épületek analízisét, épületdiagnosztikát. Épületdiagnosztikára vásárlás, eladás, átalakítás vagy felújítás során lehet szükség. Több társasházkezelő rendszeres megbízóink közzé tartozik. Segítünk vitás ügyek rendezésében, félbe hagyott építkezések felmérésében, az elvégzett és beépített anyagok értékének pontos megítélésében, helyreállítási munkák költségének meghatározásában. Cégünk foglalkozik épületek homlokzatának felmérésével, digitalizációjával, épületfelújítási tervek készítésével.

 

 

IXCHEL Engineering